Uređenje turističkog rekreativnog centra „Borjak“

Prošli utorak direktorka turističke organizacije opštine Požega Nataša Bradonjić, potpisala je ugovor sa ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija u Beogradu o dodeli subvencija na ime uređenja turističkog rekreativnog centra „Borjak“.

TO opštine Požega konkurisala je kod resornog ministarstva za dodelu subvencija i transfera namenjenih za projekte razvoja turizma u 2022. godini a na osnovu ocenjenog kvaliteta i održivosti projekta odobrena su značajna sredstva u iznosu od 3.000.000 dinara za uređenje turističkog rekreativnog centra „Borjak“.Navedenim uređenjem idejni plan je i da dodatno motivišemo naše sugrađane da svoje slobodno vreme iskoriste i za boravak u turističko rekreativnom centru „Borjak“, a i svakog našeg gosta kazala je za naš radio direktorka turističke organizacije opštine Požega Nataša Bradonjić.

Na tome se ne zaustavljamo, s obzirom da nas očekuje još značajnih projekata koji će takođe imati za cilj poboljšanje kvaliteta turističke ponude opštine Požega, a koji je usko vezan i za svakog našeg meštanina, koji će sve te dodatne sadržaje moći da koristi u punom kapacitetu dodala je Nataša Bradonjić.


Požega Online / Radio Požega