Izabrani predsednica skupštine i zamenik predsednika opštine

Nakon ostavke dosadašnjeg predsednika SO Dejana Mrkića za novog predsednika SO Požega izabrana je Slavica Simović master ekonomije, odlučili su odbornici na današnjoj jedanaestoj i prvoj vanrednoj sednici skupštine.

Odbornici su zatim usvojili zapisnik sa prethodne sednice i ostavku zamenika predsednika Opštine Ivana Novakovića pa je na predlog predsednika Opštine Đorđa Nikitovića za novog zamenika predsednika Opštine, tajnim glasanjem izabran Ivan Rosić, veterinarski tehničar rođen 1981. godine otac dvoje dece. Predsenik Opštine Đorđe Nikitović zahvalio se na dosadašnjoj saradnji Mrkiću i Novakoviću i poželeo puno uspeha novoizabranim rukovodiocima naše lokalne samouprave…

U nastavku skupštinskog zasedanja odbornici su usvojili odluku o izmenama i dopunama odluke o lokalnim komunalnim taksama, odluku o imenovanju članova Opštinske izborne komisije kao i odluku administrativno mandatne komisije da se za direktora Sportsko kulturnog centra imenuje dosadašnji vršilac dužnosti ove funkcije Marko Maćić.

Požega Online / Radio Požega