Fubaleri Sloge počeli zimske pripreme

Trener Darko Milisavljević izvršio je prozivku igrača na koje računa u prolećnom delu prvenstva i izložio plan treninga i prijateljskih utakmica u narednom periodu. Iz kluba su otišli Glišović, Živić, Jakovljević, Trnić i Petrović.

Novi igrači Sloge su golman Nemanja Jeveričić i špic Stefan Tešić. Jedno od pojačanja kluba će biti i povratak Koste Janjića koji se potpuno oporavio od teške povrede. Sloga u drugi deo sezone u Srpskoj ligi Zapad kreće sa čelne pozicije, a prvu utakmicu odigraće 5. marta na svom terenu protiv Borca iz Čačka.

Sa treninzima su juče počeli i kadeti Sloge. Iako je postojala ideja da se pripreme odrade na moru, odlučeno je da se igrači za nastavka prvenstva ipak spremaju u Požegi. Ekipa ostaje u istom sastavu pojačana za dva nova igrača. U požeški klub su stigli Ognjen Kokotović iz Javora i golman Marko Vranjevac iz Mladosti iz Lučana. Šampionat se nastavlja 12. marta kada Sloga dočekuje Vojvodinu. Mladi fudbaleri su na zimsku pauzu otišli sa 12. od 16 mesta na tabeli Kadetske lige Srbije. Očekivanja od nastavka sezone su ostala nepromenjena, opstanak u društvu najboljih, kaže trener Goran Despotović.

Požega Online / Radio Požega