FK Lazarica – otvorena nova stranica istorije

Fudbalski klub Lazarica ostvario je istorijski uspeh plasmanom u Zapadno-moravsku zonu. Iz vikenda u vikend, igrači, koje sa klupe predvodi Dejan Paunović, ređali su odlične rezultate i dosta pre kraja sezone obezbedili poziciju broj jedan i plasman u viši rang.

Bez obzira na ubedljivo osvojenu šampionsku titulu, nije bilo lako, kaže u izjavi za naš radio Paunović. Ekipa je ozbiljno shvatila svoje obaveze i izvršavala ih bez pogovora. Dobre igre privukle su i veliki broj navijača koji su bili uz klub, kako na domaćem terenu u Pilatovićima, tako i na strani.

Sjajne rezultate pratili su i radovi na infrastrukturi, tako da je teren potpuno sređen, te zadovoljava sve uslove igre u višem rangu takmičenja.

Paunović kaže da je ovo ekipa koja može da pruži dobre partije i u zonskom rangu takmičenja i smatra da neće biti nekih velikih promena u igračkom kadru, ukoliko on ostane na čelu stručnog štaba. Prema njegovim rečima sledi razgovor sa predsednikom kluba, rukovodstvom i igračima, a potom i pravljenje plana za narednu sezonu.

Dejan je napomenuo da se razmišlja i o stavljanju reflektora na stadion. Doduše, kako kaže, o tome se govori stidljivo, ali bi to, sasvim sigurno, omogućilo kvalitetnije pripreme tokom vrelih letnjih meseci.

Požega Online / Radio Požega