Dobitnici opštinskih priznanja

Povodom Dana opštine Požega 7. aprila zaslužnim pojedincima i preduzećima dodeljena su opštinska priznanja u četiri kategorije. Najmlađim dobitnicima pripale su novčane nagrade u iznosu od 30 000 dinara i to su uglavnom učenici požeških škola. Nagrađeni su Marijana Milić, Sara Marjanović, Nataša Tešić, Milica Lazić i Luka Stojanić kao i plivač Matija Slović, Miloš Tošić državni prvak I.P.S.C. Kobre i likovni umetnik Luka Čumić.

Opštinsko priznanje u vidu Pohvale dobili su Vladan Vesnić – profesor Tehničke Škole, Slavica Javorac – vaspitačica iz Predškolske ustanove „Olga Jovičić – Rita“, Todor Tomić – vlasnik poljoprivrednog gazdinstva iz Gorobilja i Društvo za sport i rekreaciju invalida Požega.

U kategoriji Opštinsko priznanje u vidu Plakete sa grbom Opštine dobitnici su docent doktor Aleksandar Stefovski- državni sekretar Ministarstva zdravlja Republike Srbije, master politikolog Vladislav Dajković iz Podgorice i protojerej Božo Glavonjić – starešina požeške crkve.

Ove godine Opštinskom Poveljom nagrađena su  požeška preduzeća Princ Leather, Pan komerc, BMN malinas, Ramax fashion company i Alta medika.

Požega Online / Radio Požega