Darko Milisavljević: Čeka nas teška i neizvesna polusezona

Fudbaleri Sloge otpočeli su, pre petnaestak dana, pripreme za nastavak sezone u Srpskoj ligi Zapad. Pozicija broj jedan, na kojoj su okončali prvi deo šampionata, daje startnu prednost nad ostalim konkurentima u ligi, ali sledi polusezona koja će, po svemu sudeći, doneti mnogo kvalitetnih utakmica. Juriš na tron najavljuje još nekoliko ekipa, koje su u vrhu tabele i koje će čekati da iskoriste svaki kiks trenutnog lidera.

Darko Milisavljević, trener Sloge, je na startu prvenstva rekao da će ovo biti jako neizvesna trka do kraja, a sada je još sigurniji u to. Požežani rade na svom terenu i igraju pripremne utakmice na veštačkoj travi u Lučanima.

Tokom zimske pauze ekipa je pretrpela nekoliko promena, ali veliki problem Slogi predstavlja neplanirani odlazak Filipa Žunića. Naime, ovaj igrač je bio u Požegi na pozajmici iz lučanske Mladosti, ali su rukovodeći ljudi superligaša iz Lučana odlučili da ga vrate u svoje redove.

Požežani će pokušati da već sutra pronađu adekvatnu zamenu za Žunića, ali je problem to što se sutra završava prelazni rok. Stručni štab i fudbaleri Sloge nastavljaju rad do starta prolećnog dela. Radiće se i dalje na terenima u Požegi, a kontrolni mečevi će se igrati na strani, baš iz razloga nepostojanja terena sa veštačkom travom u našem gradu, kaže Milisavljević.

Prema njegovim rečima cilj kluba se ne menja. Napad na Prvu ligu je svima u mislima i sve će se podrediti tome, bez obzira što je konkurencija izuzetno jaka. Kako kaže strateg Požežana, prolećni start će biti jako važan, ali se nada ne i odlučujući, jer ih očekuju dve teške utakmice protiv čačanskog Borca u Požegi, a potom i gostovanje u Ubu. Prolećni deo šampionata Srpske lige Zapad bi, prema planiranom rasporedu, trebao da startuje 5. marta.

Požega Online / Radio Požega