100% prirodni proizvodi iz Sibira su dostupni i u Srbiji

Proizvodnja Siberian Wellnes proizvoda se nalazi u samom srcu Sibira. Svake godine naučno – inovativni sektor pronalazi nova, unikatna i inovativna rešenja. Pre svega kompanija brine o potrošačima, ali i o prirodi, koja nam poklanja toliko korisnih aktivnih materija. U Siberian Wellnes proizvodima nema sulfata, ftalata, parabena i ostalih potencijalno opasnih materija.

Siberian Wellnes proizvodi delotvorni su kod detoksikacije, gubitka kilograma, problema sa kožom, noktima, zglobovima, vidom, koncentracijom, doprinose podizanju imuniteta, delotvorni su kod problema sa ženskim zdravljem (miomi, ciste, bolne menstruacije), alergija, srčanih problema, čišćenja jetre i žuči, problema sa varenjem, dermatoloških stanja (ekcemi, bore, strije…), osteoporoze, problema sa manjkom energije, problema štitne žlezde i migrena.

Deo asortimana Siberian Wellnes proizvoda

– Imamo rešenje za većinu zdravstvenih problema i vršimo adekvatnu prevenciju zdravlja, brinemo o lepoti i nezi naših kupaca. Kod mene nema nezadovoljnih kupaca a delotvornost je vidljiva u prvih 7 dana korišćenja. Ponosna sam što možemo ove visoko kvalifikovane, licencirane proizvode iz srca Sibira da ponudimo kupcima i u Srbiji. – istakla je Jelena Živković, prodavac Siberian Wellnes proizvoda.

Neki od najtraženijih proizvoda su:

Hydrogel Eye Patch maska za predeo oko očiju. Pakovanje sadrži 60 komada maski što je dovoljno za mesec dana upotrebe. Prvi efekat je vidljiv nakon 72h.

Cena: 4.500din

Krema za područije oko očiju / podočnjake. Prirodna organska krema sa antioksidativnim dejstvom, vitaminima i mineralima.

Cena: 1.350din

Paraclince je antiparazitni program koji u 3 smera čisti organizam, jetru, žuč, pankreas, digestivni trakt uz pomoć kapsula i organskog džema.

Cena: 2.480din

Budi aktivan tokom celog dana s bilnim čajem Yoo Go Turbo Tea! Sena poklanja komfor, a đumbir i kurilski čaj pomažu da se normalizuje razmena materija.

Cena: 530din

Limfosan Pure Life je bazni limfosan od prirodnih sastojaka biljaka koji doprinose čišćenju digestivnog trakta što prouzrukuje ubrzavanje metabolizama.

Cena: 1.360din

Pik je 100% prirodni insulinski koncentrat koji se koristi za regulaciju insulina u krvi kod insulinske rezistenciju, dijabetis tip 1 i 2, ali i kod osoba u procesu mršavljenja jer snižava nivo holesterola u krvi.

Cena: 576din

Whey Protein je idealan za sportiste i osobe koji žele da očuvaju mišićnu bazu. Ukus vanila i čokolada.

Cena: 3.350din

Čajevi iz grupe Bajkal razvrstani su po brojevima od 1 do 9. Svi čajevi su na bazi kantariona, djumbira, nane, sene, kulirski caja. Svi čajevi doprinose čišćenju organizma i mršavljenju.

Cena: 530din

Ceo asortiman proizvoda možete pogledati na instagram profilu @sibirya_melek i @nikolina_i_helenina_mama_.

Kontakt za informacije, porudžbine i predloge za saradnju +381606682963.

Ukoliko želite da i Vi postanete deo našeg tima i prodajne mreže Siberian Wellnes proizvoda možete nas kontaktirati.

Jelena Živković, zdravstveni radnik
Sibirski Anđeo (Sibira melek)

Promo tekst