Savinac šampion Zlatiborske okružne lige

Poslednja utakmica 26. kola Zlatiborske okružne lige, koja je odigrana na stadionu Savinca u Visibabi, između Savinca i Ježevice, nije imala nikakav rezultatski značaj, jer su fudbaleri iz Visibabe već obezbedili šampionsku titulu.

Zbog toga, a i zbog nagoveštaja jake kiše, pobednički pehar im je uručen pred sam početak poslednje utakmice u sezoni. Ipak, lider na tabeli nije izneverio ulogu favorita pa je i u ovoj utakmici zabeležio pobedu.

Prvo poluvreme je završeno sa dva gola prednosti za domaćine, dok su gosti u drugom poluvremenu, pogotkom iz jedanaesterca smanjili ovu prednost pa je konačan rezultat bio – 2 : 1 za Savinac.

Tako su fudbaleri iz Visibabe, još jednom pobedom, stavili tačku na ovu sezonu pa će se u narednoj, posle 15 godina, ponovo takmičiti u višem rangu – Zapadno-moravskoj zoni.

Konačan skor od 21 pobede, tri nerešene utakmice i samo dva poraza, mogu navesti na pomisao da je šampionska titula osvojena prilično lako, ali stvarnost je nešto drugačija smatra Petar Diković, trener fudbalera iz Visibabe.

Požega Online / Radio Požega