Nešić: Sledi konstituisanje rukovodsva Slobode i pripreme za nerdnu sezonu

Fudbalska sezona u nižim fudbalskim rangovima u Srbiji je okončana, praktično bez prolefinog dela prvenstva i sada svi klubovi analiziraju ono što je učinjeno, ali i kreću sa pripremom planova za nove izazove koji ih očekuju od jeseni.

Fudbaleri užičke Slobode su takmičenje u Zonskoj ligi završili na poziciji broj jedan i tako obezbedili plasman u društvo srpskoligaša. Ovo je najteži period kluba iz Užica, koji je nocne velikih problema krenuo praktično od početka. Plan za ovu sezonu je ostvaren, kaže Nemanja Nešić, potpredsednik GFK Sloboda. Sada sledi reorganizacija u svim segmentima kluba.

Veoma brzo će doći do imenovanja novih ljudi u upravu, jer će se jedan broj dosadašnjih članova rukovodstva povući. Uz to sledi i priprema ekipe za izazove u novoj sezoni, u koju će se ući sa najvišim ambicijama. Prema njegovim rečima, ono što raduje sve u klubu je finansijska situacija, koja je sada stabilna, ali će novo rukovodstvo raditi i na pronalaženju novih sponzora i dodatnom osnaživanju finansija i lakšem funkcionisanju Slobode.

Požega Online / Radio Požega