Nagrada „Mladi menadžer godine“ pripala Nemanji Marjanoviću

Nagrada „Mladi menadžer godine“, koju Regionalna privredna komora dodeljuje pojedincu, koji u godini dodele priznanja puni najviše 35 godina starosti, za izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja koji su značajno doprineli poslovnom uspehu privrednog društva, odnosno, preduzetnika, pripala je ove godine Nemanji Marjanoviću iz firme „Princ Leather“.

Posvećenost poslu i kvalitet proizvoda uticali su da ovo požeško preduzeće postane prepoznatljivo ime na tržištu kožne galanterije, kako na prostorima Srbije, tako i van njenih granica. „Princ“ je osnovan 1990. godine kao zanatska radnja za proizvodnju i popravku predmeta od kože. Asortiman proizvoda se vremenom proširivao i danas je to više stotina proizvoda, koji se rade u okviru redovne ponude ili po porudžbini. I danas kao i na početku rada primarna je poslovna kožna galanterija, kaže Nemanja Marjanović koji je je rastao zajedno sa preduzećem, što je bilo presudno i u odabiru zanimanja koje mu je sada donelo priznanje.

Još dve nagrade Privredne komore Srbije dolaze u Požegu. Plaketa za poslovni uspeh pripala je „Inmold plast-u“, a nagrada “Iskorak” koja se dodeljuje za aktivnosti na polju društvene odgovornosti, inovativnosti ili povećanju ugleda regiona preduzeću „Prehrana“.

Požega Online / Radio Požega