Desetkovani na Sušicu

Sloga u nedelju u 8. kolu Srpske lige Zapad, gostuje u Kragujevcu domaćoj Sušici.

Posle remija sa Trepčom koja se pokazala kao izuzetno tvrd orah i ekipa koja zna šta hoće, Slogu čeka jedno od natežih gostovanja u srpskoj ligi zapad. Putuju u Kragujevac na noge drugoplasiranoj Sušici koja kao i Sloga nema poraz.

Ekipa sa najmanje primljenih golova u dosadašnjem delu prvenstva, samo tri,od čega je dva primila od Budućnosti iz Arilja. Na drugoj strani napadači su postigli 14 golova, i prema Petakovićevim rečima Sušica je za njega veliko iznenanđenje.

Sloga pred meč sa Sušicom ima dosta kadrovskih problema. Vlašić je povređen još od drugog kola protiv Budućnosti, Cerović i Plazinić su se povredili protiv Trepče, dok Tasić ima već četiri kartona i neće ga biti u konkurenciji za tim. Ali Sloga ima na raspolaganju veliki fond igrača i po rečima šefa struke njegova ekipa ne bi smela da ima velikih problema u Kragujevcu. Naprotiv, bilo koji sastav Sloge da izađe na megdan Kragujevčanima kvalitetniji je od Sušice. Petaković je zadovoljan urađenim do sada i ističe da mu je neko pre početka prvenstva ponudio 17 bodova iz 7 kola, pristao bi iz prve.

Utakmica između Sušice i Sloge na programu je u nedelju na stadionu Sušice sa početkom u 15.30h.

Meč će suditi superligaške sudije jer se radi o derbiju Srpske lige zapad. Glavni će biti Novak Simović iz Lovćenca a pomagaće mu brat Miloš i Matija Olajoš Nađ iz Subotice.   

Požega Online / ZoomUe